Μελαμίνες test

Η Interwood-Ξυλεμπορία κάνει ένα δυναμικό βήμα μπροστά στην αγορά της μελαμίνης, παρουσιάζοντας την νέα συλλογή Μελαμινών, “The  InterMelamine Collection”. Πρόκειται για την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη συλλογή της Interwood, που καλύπτει κάθε ανάγκη, και δίνει δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες του ξύλου και της διακόσμησης.

Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις σειρές, η κάθε μία με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα.


Η InterTop Collection είναι η πρώτη συλλογή μελαμινών αποκλειστικής παραγωγής για την Interwood, που ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις με μοντέρνα χρώματα και επιφάνειες. Η σειρά αυτή θα διατίθεται και σε πορτάκια  Direct Post Forming από την εταιρία Eltop.


 

Διαστάσεις

Μήκος 366 cm
Πλάτος 183 cm
Πάχος 8-18-25 mm

Η InterShine Collection περιλαμβάνει την συλλογή από Ηigh gloss Μελαμίνες δύο όψεων της γνωστής για την υψηλή ποιότητα και αισθητική εταιρίας Thermopal, της οποίας την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά εξασφάλισε η Interwood-Ξυλεμπορία.


 

Διαστάσεις

Μήκος 275 cm
Πλάτος 205 cm
Πάχος 18 mm

H InterBasic Collection συμπληρώνει την συλλογή με κλασσικά χρώματα και σχέδια για διαχρονικές αλλά και οικονομικές λύσεις.


 

Διαστάσεις

Μήκος 366 cm
Πλάτος 183 cm
Πάχος 8-16-18-25 mm

Τέλος, η σειρά Contempo οι γνωστές σε όλους Μελαμίνες με ριγέ επιφάνεια και χρώματα που καλύπτουν τις απαιτήσεις της αγοράς.


 

Διαστάσεις

Μήκος 280 cm
Πλάτος 207 cm
Πάχος 8-18-25 mm